Veel gestelde vragen

We begrijpen we dat je mogelijk enkele vragen hebt over onze producten en diensten. Daarom hebben we deze veel gestelde vragen (FAQ) pagina gemaakt om je te voorzien van antwoorden op de meest voorkomende vragen. Als je iets wilt weten over onze werkkrukken, bestelproces, levering, garantie of iets anders, dan ben je hier aan het juiste adres.

Neem de tijd om door deze sectie te bladeren en ontdek de antwoorden op vragen die andere klanten misschien al hebben gesteld. Als je toch nog hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om je te helpen en je ervaring met Werkkrukken.nl zo soepel mogelijk te maken.

Werkkrukken.nl is jouw online bestemming voor kwaliteit werkkrukken en zitoplossingen. We bieden een breed assortiment aan krukken voor verschillende toepassingen, van kantoor tot medische omgevingen en meer.

Bij Werkkrukken.nl bieden we kwaliteitskrukken met ergonomische functies en trendy ontwerpen, plus snelle en betrouwbare levering.

Ja, ons deskundige team staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen de perfecte kruk te kiezen. Neem contact met ons op via telefoon of e-mail.

De meeste van onze krukken zijn eenvoudig te monteren met duidelijke instructies. We geven ook handige onderhoudstips om de levensduur van je kruk te verlengen.

Zodra je bestelling is verzonden, sturen we je een trackingnummer per e-mail, zodat je de voortgang kunt volgen.

Absoluut. We gebruiken beveiligde betalingsgateways om je financiële gegevens te beschermen. Je kunt met vertrouwen bij ons kopen.

Als je een specifieke kruk zoekt die niet op onze website staat, neem dan contact met ons op. We doen ons best om je te helpen de juiste kruk te vinden die aan je behoeften voldoet.

Bij Werkkrukken.nl streven we naar tevreden klanten. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je aankoop, kun je het product retourneren volgens de richtlijnen. Alle informatie vind je op de pagina met ons retourbeleid.