✓ Kennis van ergonomie
✓ Persoonlijk advies
✓ Altijd gratis verzending
snelleverprogramma

Speciaal voor

Werkplek

Soort kruk

Type kruk

Opties

Opties
Meer

Zithoogte

Zithoogte - slider
25cm50cm

Prijs

Prijs - slider
94595

Merken

Merken
Meer

Onderwijs

Swopper productfoto wit - blauw

Swopper

Circle silverguard

Circle

upis1 middel blauw

Upis1

kohl iwo productfoto 2

Iwo

Ontwerp zonder titel

Budget zadelkruQ

solid taupe

Solid

Score Pico beuken met blauw onderstel

Score Pico

Base 240 beuken

Score Base 240

jumper office in trevira rood

Score Jumper Office

De lichtgewicht Steady Kruk, eenvoudig te verplaatsen voor flexibel gebruik op verschillende locaties.

Steady

Score polu jumper in Trevira Blue

Score Polo

1704 spec mech

Saddle

Optimale krukken voor het onderwijs: Ontdek onze onderwijskrukken

In het onderwijs is comfortabel zitten belangrijk voor zowel docenten als studenten. Een goede zithouding bevordert niet alleen het comfort, maar ook de concentratie en productiviteit. Onze onderwijskrukken zijn ontworpen met deze principes in gedachten, waardoor ze de perfecte aanvulling zijn op elke klas- of studeeromgeving.

Ergonomisch ontwerp voor comfortabel leren

Onze zadelkrukken zijn voorzien van een ergonomisch ontworpen zitting die de natuurlijke kromming van de wervelkolom ondersteunt. Dit bevordert een gezonde houding, zelfs tijdens lange studie- of lesuren. Het gebruik van hoogwaardige materialen zorgt voor duurzaamheid en comfort, waardoor de krukken geschikt zijn voor dagelijks gebruik.

Flexibiliteit en bewegingsvrijheid

In een onderwijsomgeving is flexibiliteit cruciaal. Onze krukken zijn licht van gewicht en gemakkelijk verplaatsbaar, wat zorgt voor een dynamische leeromgeving. Of het nu gaat om een klaslokaal, bibliotheek of studieruimte, deze krukken passen zich aan aan de behoeften van de gebruiker.

Variatie in hoogte en stijl

Onderwijskrukken moeten veelzijdig zijn. Daarom bieden we verschillende hoogteopties en stijlen, waaronder zadelkrukken en bewegende krukken. Zo kunnen docenten en studenten de kruk kiezen die het beste past bij hun behoeften en voorkeuren.

Duurzaamheid en onderhoudsgemak

Wij begrijpen dat in drukke onderwijsomgevingen duurzaamheid en eenvoudig onderhoud van groot belang zijn. Daarom zijn onze krukken vervaardigd uit materialen die gemakkelijk te reinigen zijn, bestand zijn tegen intensief gebruik en langdurige prestaties leveren.

Ontdek onze innovatieve onderwijskrukken: Swopper, Score Pico, Swoppster, Steady, en Upis1

Onze favorieten uit het onderwijs assortiment zijn krukken speciaal voor kinderen en leraren.

Swopper: Dynamiek in Ergonomisch Zitten

De Swopper is erg vernieuwend en tilt zitten naar een nieuw niveau, bevordert een actieve zithouding en stimuleert de concentratie. De Swopper is beschikbaar in veel vrolijke kleuren en is perfect voor in een klaslokaal.

– Score Pico: Compact en Comfortabel

De Score Pico biedt comfort in compact formaat, perfect voor omgevingen waar ruimte schaars is. Het is een kleine kruk met een beukenhouten zitting en rug. De onderstellen zijn verkrijgbaar in een aantal vrolijke kleuren.

– Swoppster: Voor de Jonge Gebruikers

Speciaal ontworpen voor jonge gebruikers, biedt de Swoppster dynamisch zitten voor een gezonde leerervaring. De Swoppster is de mini versie van de Swopper. En is geschikt voor peuters kleuters en kleine kinderen met een gewicht tussen de 15 kg en 50 kg.

– Steady: Stabiliteit in Beweging

De Steady combineert stabiliteit met bewegingsvrijheid, ideaal voor docenten die voortdurend in beweging zijn. Het is een wiebelkruk welke beschikbaar is in verschillende hoogtes en kleuren.

– Upis1: Design en Comfort ineen

De Upis1 combineert strak design met comfortabele zitting, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor moderne leeromgevingen. De Upis1 is een kruk die je overal neer kunt zetten. De kruk is licht en makkelijk verplaatsbaar. Je kunt kiezen uit het junior model, het zit model of de zit-sta kruk.

Investeer in comfortabel onderwijs met onze diverse selectie onderwijskrukken. Ontdek het verschil dat een goede zithouding kan maken in het onderwijs. Bestel vandaag nog jouw onderwijskruk en creëer een comfortabele en inspirerende omgeving voor leren en lesgeven.

De perfecte kruk voor jouw werkgeluk in de klas!

Optimaliseer je lesomgeving met comfort en dynamiek! Overweeg de aanschaf van een ergonomische kruk voor je klaslokaal. Onze krukken bevorderen een gezonde zithouding en flexibiliteit, waardoor zowel jij als je studenten zich comfortabeler voelen. Verbeter de leerervaring met krukken die zich aanpassen aan jouw behoeften. Kies vandaag nog voor een kruk die niet alleen functionaliteit biedt, maar ook stijlvol en duurzaam is. Maak van je klaslokaal een inspirerende ruimte voor leren en ontdek het verschil dat een goede zithouding kan maken. Investeer in het welzijn van jou en je studenten!

Speciaal voor

Werkplek

Opties

De meeste krukken kun je zelf samenstellen. Zo kun je kiezen tussen wielen of glijders of kun je een rug of armlegger toevoegen.

Opties

Zithoogte

Zithoogte - slider
25cm50cm

Prijs

Prijs - slider
94595

Merken

Merken
×