✓ Kennis van ergonomie
✓ Persoonlijk advies
✓ Altijd gratis verzending
snelleverprogramma

Speciaal voor

Werkplek

Soort kruk

Type kruk

Opties

Opties
Meer

Zithoogte

Zithoogte - slider
25cm50cm

Prijs

Prijs - slider
94991

Merken

Merken
Meer

Score

apical productfoto

Score Apical

Amazone alba stamskin capri blue

Score Amazone Balance Alba

jumper alba

Score Jumper Balance Alba

Score medical 6211 in Puxx donkerblauw

Score Medical 6211

Score jumper balance zadelkruk in stamskin Dutch orange

Score Amazone Balance

medical-6101-stamskin-dark-bleu

Score Medical 6101

Score Pico beuken met blauw onderstel

Score Pico

Base 240 beuken

Score Base 240

jumper office in trevira rood

Score Jumper Office

Score Jolly in Stamskin taupe

Score Jolly

Score polu jumper in Trevira Blue

Score Polo

Base steps beuken

Score Base Steps

Score krukken: Ergonomie en comfort samengebracht

Score, een gerenommeerd merk in de wereld van ergonomische meubels, heeft zich onderscheiden door de productie van hoogwaardige krukken. Deze krukken zijn speciaal ontworpen om comfort en efficiëntie te bieden in diverse werkomgevingen, zoals kantoren, medische instellingen en productiegebieden. De focus ligt op het bevorderen van een gezonde zithouding, wat essentieel is voor het welzijn van de gebruiker.

Innovatie in ergonomisch ontwerp

De Score krukken kenmerken zich door hun innovatieve ergonomische ontwerp. Elk model is zorgvuldig ontworpen om de natuurlijke houding van het lichaam te ondersteunen, spanning op de rug te verlichten en het comfort te verhogen tijdens lange werkuren. Dit maakt ze een ideale keuze voor gebruikers die veel tijd zittend doorbrengen en behoefte hebben aan een ondersteunende, comfortabele zitoplossing.

Aanpassing en veelzijdigheid

Een ander belangrijk kenmerk van Score krukken is hun aanpasbaarheid. Met verstelbare hoogtes en soms zelfs verstelbare rugleuningen kunnen deze krukken worden aangepast aan de individuele behoeften van de gebruiker. Dit niveau van personalisatie zorgt ervoor dat de krukken geschikt zijn voor een breed scala aan lichaamstypes en werkinstellingen.

Duurzaamheid en Kwaliteit

Duurzaamheid is een kernaspect van Score’s productfilosofie. De krukken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, wat zorgt voor een lange levensduur, zelfs bij intensief gebruik. Dit maakt ze een kosteneffectieve investering voor bedrijven die op zoek zijn naar duurzame zitoplossingen.

Een slimme keuze voor elke werkplek

Samenvattend zijn Score krukken een slimme keuze voor elke werkplek die ergonomie en comfort hoog in het vaandel heeft staan. Met hun aanpasbaarheid, duurzaamheid en ergonomisch ontwerp bieden ze een waardevolle bijdrage aan de gezondheid en productiviteit van werknemers.

Speciaal voor

Werkplek

Opties

De meeste krukken kun je zelf samenstellen. Zo kun je kiezen tussen wielen of glijders of kun je een rug of armlegger toevoegen.

Opties

Zithoogte

Zithoogte - slider
25cm50cm

Prijs

Prijs - slider
94991

Merken

Merken
×