✓ Kennis van ergonomie
✓ Persoonlijk advies
✓ Altijd gratis verzending
snelleverprogramma

Speciaal voor

Werkplek

Soort kruk

Type kruk

Opties

Opties
Meer

Zithoogte

Zithoogte - slider
25cm50cm

Prijs

Prijs - slider
94991

Merken

Merken
Meer

Zorg

Circle silverguard

Circle

apical productfoto

Score Apical

Amazone alba stamskin capri blue

Score Amazone Balance Alba

jumper alba

Score Jumper Balance Alba

Score medical 6211 in Puxx donkerblauw

Score Medical 6211

Score jumper balance zadelkruk in stamskin Dutch orange

Score Amazone Balance

Ontwerp zonder titel

Budget zadelkruQ

callista_358.2

Callista 358

medical-6101-stamskin-dark-bleu

Score Medical 6101

Base 240 beuken

Score Base 240

jumper office in trevira rood

Score Jumper Office

Score Jolly in Stamskin taupe

Score Jolly

Ontdek onze ergonomische zorgkrukken: Comfort en functionaliteit gecombineerd

In de zorg draait alles om toewijding, precisie en zorgvuldigheid. Werkkrukken.nl begrijpt dat een comfortabele en functionele werkplek voor zorgprofessionals essentieel is. Daarom presenteren wij onze hoogwaardige zorgkrukken, ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van de zorgomgeving.

Ergonomisch ontwerp voor comfortabele zorg

Een goede werkhouding is cruciaal, vooral in de zorg waar langdurig staan en bewegen vaak vereist is. Onze zorgkrukken zijn ergonomisch ontworpen om optimale ondersteuning te bieden aan zorgverleners. Het gebruik van hoogwaardige materialen zorgt voor duurzaamheid, terwijl het ergonomische ontwerp bijdraagt aan het comfort, waardoor zorgprofessionals hun taken met toewijding en gemak kunnen uitvoeren.

Mobiliteit en flexibiliteit

In de hectische omgeving van de zorg is mobiliteit essentieel. Onze zorgkrukken zijn lichtgewicht en gemakkelijk verplaatsbaar, waardoor zorgverleners snel en efficiënt kunnen manoeuvreren. Of het nu gaat om patiëntenzorg, administratieve taken of overleg met collega’s, onze krukken bieden de mobiliteit die nodig is voor een soepele werkdag.

Diverse opties voor uiteenlopende zorgomgevingen

Werkkrukken.nl begrijpt dat de zorgsector divers is, met verschillende specialiteiten en taken. Daarom bieden we een scala aan zorgkrukken, geschikt voor ziekenhuizen, tandartspraktijken, fysiotherapiecentra en meer. Onze zorgkrukken zijn afgestemd op de unieke eisen van specifieke zorgomgevingen, waardoor professionals de juiste ondersteuning hebben waar en wanneer dat nodig is.

Hygiëne en onderhoudsgemak

In de zorg is hygiëne van het grootste belang. Onze zorgkrukken zijn vervaardigd uit materialen die eenvoudig te reinigen zijn, waardoor een schone werkomgeving gehandhaafd kan worden. Dit draagt niet alleen bij aan de veiligheid, maar ook aan het welzijn van zowel de zorgprofessionals als de patiënten.

Ontdek ergonomische zorgkrukken voor elke toepassing

In de wereld van de zorg zijn comfort en functionaliteit van belang. Of je nu werkt in een ziekenhuis, tandartspraktijk, fysiotherapiecentrum of andere zorgomgeving, de juiste zorgkruk maakt een wereld van verschil. Laten we eens kijken naar enkele populaire modellen.

Medische krukken:

Onze medische krukken zijn ontworpen met het oog op comfort en mobiliteit. Verstelbare hoogtes en materialen van hoge kwaliteit, zoals antibacterieel kunstleer, zorgen voor een hygiënische werkomgeving. Ontdek ergonomische oplossingen die voldoen aan de eisen van medische professionals.

Zadelkrukken:

Voor precisiewerk, zoals tandheelkunde, zijn onze zadelkrukken ideaal. Ze bieden niet alleen comfort maar ondersteunen ook een gezonde zithouding. Verkrijgbaar in verschillende hoogtes en stijlen, onze zadelkrukken zijn een aanwinst voor elke tandartspraktijk.

Fysiotherapiekrukken:

Fysiotherapeuten vertrouwen op stabiliteit en flexibiliteit tijdens hun sessies. Onze fysiotherapiekrukken, met verstelbare functies en duurzame materialen, zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de unieke eisen van de fysiotherapiepraktijk. Fysiotherapeuten hebben baat bij de veelzijdigheid van de Medical 6101. Met verstelbare functies en duurzame materialen biedt deze kruk optimale ondersteuning tijdens therapie sessies.

Ziekenhuiskrukken:

In ziekenhuizen waar mobiliteit cruciaal is, bieden onze ziekenhuiskrukken de nodige ondersteuning. Met eenvoudig te reinigen materialen bevorderen ze een hygiënische omgeving terwijl ze voldoen aan de behoeften van zorgverleners. In deze omgeving komt de Score Amazone tot zijn recht. Deze zadelkruk is makkelijk schoon te maken en heeft een ergonomisch ontwerp, ideaal voor zorgverleners die van de ene patiënt naar de andere bewegen.

Tandartskrukken:

Precisie en comfort zijn de sleutel in tandheelkunde. Onze tandartskrukken bieden verstelbaarheid en hygiënische eigenschappen om te voldoen aan de strenge normen van tandartspraktijken. Voor tandartspraktijken is de Score Apical een uitstekende keuze. Met verstelbare hoogtes en materialen zoals antibacterieel kunstleer biedt deze kruk niet alleen comfort maar ook optimale hygiëne.

Ontdek onze uitgebreide collectie

Of je nu specifiek op zoek bent naar een tandartskruk, een ziekenhuiskruk of een kruk voor fysiotherapie, onze collectie heeft het allemaal. De Score Amazone, Score Apical, en Medical 6101 zijn slechts enkele voorbeelden van de hoogwaardige zorgkrukken die we aanbieden.

Speciaal voor

Werkplek

Opties

De meeste krukken kun je zelf samenstellen. Zo kun je kiezen tussen wielen of glijders of kun je een rug of armlegger toevoegen.

Opties

Zithoogte

Zithoogte - slider
25cm50cm

Prijs

Prijs - slider
94991

Merken

Merken
×