✓ Kennis van ergonomie
✓ Persoonlijk advies
✓ Altijd gratis verzending
snelleverprogramma

Speciaal voor

Werkplek

Soort kruk

Type kruk

Opties

Opties
Meer

Zithoogte

Zithoogte - slider
25cm50cm

Prijs

Prijs - slider
99610

Merken

Merken
Meer

Industrie

9460-2000-3279-532

Bimos Allround

Bimos Allround
Base 240 beuken

Score Base 240

Score Base 240
Score amazone balance in stamskin dark blue

Score Amazone Balance

Score Amazone Balance
Score amazone werkkruk in de kleur Blush

Score Amazone

Score Amazone
Werkplaatskruk

Werkplaatskruk

Werkplaatskruk
Score amazone spirit

Score Spirit Amazone

Score Spirit Amazone
Ontwerp zonder titel (2)

Budget PUR zadelkruQ

Budget PUR zadelkruQ
9463R-MG01

Bimos Cleanroom

Bimos Cleanroom
9463L-MG01-3280

Bimos Medisch/Lab

Bimos Medisch/Lab
9461E-9801-3218

Bimos ESD

Bimos ESD
Muvman industry standaard

Muvman Industry

Muvman Industry
1604 esd

Circle ESD

Circle ESD
Score jumper balance zadelkruk in stamskin Forest Green

Score Jumper Balance

Score Jumper Balance
Score jumper zadelkruk in stamskin Ochre Yellow

Score Jumper

Score Jumper

Industriekrukken: efficiëntie en comfort voor de werkvloer

In de dynamische wereld van de industrie is efficiëntie van belang, en het juiste meubilair kan een aanzienlijke rol spelen in het optimaliseren van de productiviteit. Onze zorgvuldig samengestelde selectie industriekrukken is speciaal ontworpen met het oog op duurzaamheid, ergonomie en veelzijdigheid, waardoor ze perfect aansluiten bij de veeleisende omgeving van de werkvloer.

Robuustheid voor intensief gebruik

Industriële omgevingen stellen hoge eisen, en onze industriekrukken zijn ontworpen om deze uitdagingen met gemak aan te gaan. Vervaardigd uit hoogwaardige materialen zoals staal en kunststof, bieden ze niet alleen robuustheid en duurzaamheid, maar ook bestendigheid tegen de meest actieve werkplekken.

Ergonomisch ontwerp voor werkcomfort

Langdurig staan of bewegen kan een tol eisen van het lichaam. Daarom zijn onze industriekrukken voorzien van een doordacht ergonomisch ontwerp. Dit garandeert niet alleen comfortabele zitmomenten te midden van taken, maar draagt ook bij aan het verminderen van vermoeidheid en het behouden van de broodnodige focus.

Veelzijdigheid voor uiteenlopende taken

Geen twee industriële werkplekken zijn identiek. Daarom bieden we industriekrukken in diverse stijlen, hoogtes en materialen. Van verstelbare zithoogtes tot krukken met handige extra’s zoals rugleuningen of opbergvakken, onze collectie omvat een breed scala aan keuzes om te voldoen aan diverse behoeften.

Stimuleer actief werken

Een dynamische werkhouding is belangrijk in industriële werkplekken. Onze krukken zijn ontworpen om actief zitten en bewegen te bevorderen, waardoor werknemers flexibel kunnen inspelen op verschillende taken. Dit draagt niet alleen bij aan het comfort, maar bevordert ook een gezonde en dynamische werkomgeving.

Bestand tegen zware omstandigheden

Industriële omgevingen kunnen veeleisend zijn, met blootstelling aan stof, vuil en soms zelfs chemische stoffen. Daarom zijn onze krukken vervaardigd uit materialen die bestand zijn tegen deze omstandigheden, waardoor ze gemakkelijk te onderhouden zijn en langdurige prestaties leveren.

Ontdek de perfecte industriekruk

Of je nu op zoek bent naar krukken voor een werkplaats, fabriek of magazijn, bij ons vind je de ideale industriekrukken voor jouw specifieke omgeving. Neem een kijkje in onze uitgebreide collectie en ontdek hoe de perfecte combinatie van duurzaamheid en comfort de productiviteit op de werkvloer aanzienlijk kan verhogen. Investeer in kwaliteit voor een efficiënte en tevreden werkomgeving.

Ontdek onze populaire industriekrukken: Circle ESD, Bimos Cleanroom, Werkplaatskruk, en Score Spirit Amazone

Naast de algemene industriekrukken omvat onze collectie ook gespecialiseerde modellen die voldoen aan specifieke eisen op het gebied van ESD, cleanroom, werkplaats en ergonomie.

Circle ESD: Bescherming tegen elektrostatische ontlading

De Circle ESD-kruk is ontworpen om bescherming te bieden tegen elektrostatische ontlading, wat cruciaal is in omgevingen waar gevoelige elektronische componenten aanwezig zijn. Met eigenschappen die elektrostatische lading voorkomen, biedt deze kruk niet alleen comfortabel zitten maar ook een veilige werkomgeving voor delicate elektronica.

Bimos Cleanroom: Streven naar hygiëne en zuiverheid

Voor omgevingen waar zelfs de kleinste verontreinigingen ongewenst zijn, is er de Bimos Cleanroom-kruk. Gemaakt van materialen die voldoen aan strikte hygiënenormen, biedt deze kruk niet alleen comfort maar draagt ook bij aan een schone en steriele werkomgeving, essentieel in cleanroomomgevingen.

Werkplaatskruk: Robuustheid voor intensief gebruik

De Werkplaatskruk is gebouwd met het oog op robuustheid en duurzaamheid. Ideaal voor intensief gebruik in werkplaatsen waar betrouwbaarheid van het grootste belang is. Verstelbare hoogtes en diverse opties maken deze kruk geschikt voor verschillende werkzaamheden en omgevingen.

Score Spirit Amazone: ergonomisch design voor comfortabel zitten

De Score Spirit Amazone is een voorbeeld van een ergonomisch ontwerp dat comfort en functionaliteit combineert. Met een zadelvormige zitting bevordert deze kruk een natuurlijke zithouding, waardoor de druk op de rug wordt verminderd. Een uitstekende keuze voor wie comfortabel en gezond wil werken.

Of je nu werkt in een omgeving met specifieke eisen op het gebied van ESD, cleanroom, werkplaats of ergonomie, onze diverse collectie krukken zorgt ervoor dat je de perfecte stoel vindt die past bij jouw behoeften en werkomgeving.

Speciaal voor

Werkplek

Opties

De meeste krukken kun je zelf samenstellen. Zo kun je kiezen tussen wielen of glijders of kun je een rug of armlegger toevoegen.

Opties

Zithoogte

Zithoogte - slider
25cm50cm

Prijs

Prijs - slider
99610

Merken

Merken
Jan Wouter van Werkkrukken.nl

Kom je er niet uit of heb je hulp nodig?