Ontdek de perfecte Score krukken bij Werkkrukken.nl

Bij Werkkrukken.nl streven we ernaar om jou de beste krukken te bieden, zodat je comfortabel en productief kunt werken. Een van de merken waar we trots op zijn, is Score. Met meer dan 45 jaar ervaring in het vak biedt Score hoogwaardige en ergonomische krukken die zijn ontworpen om aan de behoeften van diverse werkomgevingen te voldoen.

Dit is Score:

Bij Score staat gezond zitten en lekker werken centraal. Met bijna 50 jaar ervaring is Score toegewijd aan het ontwikkelen en produceren van ergonomische bedrijfsstoelen en opties die het verschil maken. Hun missie is om werkende mensen uit diverse sectoren zo gezond mogelijk te laten zitten, zodat zij optimaal kunnen presteren.

Hieronder vind je de tijdlijn vanaf de oprichting tot heden.

De koers van Score

Bij Score doen ze dingen graag op hun eigen manier. Vandaar dat hun ontwerpen niet trendsettend, innovatief of super modern zijn. Ze zijn solide, robuust en eigenzinnig. Want score beweegt niet met de massa mee. Zij volgen onze eigen koers en hebben het lef om anders te zijn. Of eigenlijk gewoon hunzelf! Ze gaan door tot we de ideale zitoplossing hebben gevonden. Zo zijn ze met de jaren een betrouwbare speler in de markt geworden.

Op zoek naar de perfecte kruk? Ontdek het assortiment van Score:

  1. Score Apical en Zadelkrukken: Speciaal ontworpen voor professionals in de tandheelkunde, bieden deze stoelen en zadelkrukken comfort en ondersteuning tijdens lange werksessies. Ervaar zelf hoe deze zitoplossingen rug-, nek- en schouderklachten verminderen en je concentratie verhogen.
  2. Score Taboeretten en Krukken: Of je nu op zoek bent naar een klassieke schoolkruk of een medische taboeret, Score heeft het allemaal. Met verschillende materialen en kleuren biedt Score voor ieder wat wils.
  3. Score Medische Krukken: De compacte Score Medical Line stoelen zijn perfect voor medische professionals. Uitgerust met sterke PUxx-stoffering en extra ergonomisch comfort door het unieke Balance-mechanisme.

De Score zadelkrukken

Score biedt een breed scala aan zadelkrukken, waaronder de populaire modellen Amazone, Jumper en Jolly. Elk van deze modellen is verkrijgbaar in diverse variaties, zodat je altijd een kruk kunt vinden die perfect bij jouw behoeften past.

De Amazone en Jumper krukken zijn ontworpen in de vorm van een paardenzadel, waarbij de Jumper-krukken een iets bredere zitting hebben dan de Amazone zadelstoel, waardoor je benen iets wijder uit elkaar staan.  De Score Jolly zadelkruk heeft daarentegen een zitting in de vorm van een fietszadel.

De Polo-variant is uitgerust met een flexibele basis in plaats van een kruisvoet, waardoor je alle kanten op kunt bewegen. Licht en compact, is deze kruk ideaal voor diverse werkomgevingen. De Office zadelkrukken zijn speciaal ontworpen voor gebruik in kantoorruimtes en thuiswerkplekken, en kunnen perfect worden gecombineerd met in hoogte verstelbare bureaus.

Op al deze zadelkrukken kunnen extra opties worden toegepast, zoals lendensteun voor extra rugondersteuning en een “balance” mechanisme dat het zadel meebeweegt met jouw zwaartepunt. Daarnaast zijn er naadloos gestoffeerde zittingen, antistatische krukken voor ESD-veilige ruimtes, en zittingen geschikt voor cleanrooms.

En natuurlijk kun je de zadelkrukken en stoelen geheel naar eigen smaak aanpassen dankzij de uitgebreide keuze aan materialen en kleuren. Zo creëer je een zitoplossing die niet alleen comfortabel en ergonomisch verantwoord is, maar ook perfect past bij de uitstraling van jouw werkruimte.

Vind jouw ideale zitoplossing bij werkkrukken.nl!

Twijfel je nog welke oplossing het beste bij jou past? Geen zorgen! Onze keuzehulp staat voor je klaar om je te begeleiden bij het vinden van de perfecte zitoplossing die aansluit bij jouw behoeften en werkomgeving.

Neem vandaag nog contact op met werkkrukken.nl en ervaar het verschil dat Score kan maken voor jouw werkcomfort en gezondheid!

Score amazone werkkruk in de kleur BlushScore Dental Environmental amazone en jumper
Score Amazone
From  Oorspronkelijke prijs was: € 426,00.Huidige prijs is: € 375,00. excl. BTW
De lichtgewicht Steady Kruk, eenvoudig te verplaatsen voor flexibel gebruik op verschillende locaties.De Steady Kruk van Buur, een ergonomische zit-sta kruk met strak design en comfortabele ondersteuning.
Steady
Oorspronkelijke prijs was: € 380,00.Huidige prijs is: € 342,00. excl. BTW
Vrouw in lichtroze pak op roze swopper met wit onderstel
Swopper
From  Oorspronkelijke prijs was: € 545,00.Huidige prijs is: € 442,00. excl. BTW
Waardering 4.75 uit 5
Ergo Balans
 272,00 excl. BTW

Vergelijkbare berichten