✓ Kennis van ergonomie
✓ Persoonlijk advies
✓ Altijd gratis verzending
snelleverprogramma

Speciaal voor

Soort kruk

Type kruk

Opties

Opties
Meer

Zithoogte

Zithoogte - slider
25cm50cm

Prijs

Prijs - slider
111505

Merken

Merken
Meer

Docenten

upis1 middel blauw

Upis1

Upis1
101-STWH-WH-CP26_Aeris-Swopper_glides_standard_white_white_capture_pigeon-blue-melange_26_79576e11-9b0e-4431-b1cb-514bd9271d5f_2048x2048

Swopper

Swopper
New pfiff laag

New Pfiff

New Pfiff
Base steps beuken

Score Base Steps

Score Base Steps

Comfort voor in het onderwijs

Onze docentenkrukken zijn ontworpen met het welzijn van docenten in gedachten. We begrijpen dat docenten lange uren maken, staan, lopen en zitten tijdens hun lesuren. Daarom staat comfort op de voorgrond van ons ontwerp. De ergonomische kenmerken van onze krukken ondersteunen een gezonde lichaamshouding en verminderen rugklachten, waardoor docenten zich kunnen concentreren op lesgeven zonder afleiding.

Duurzaamheid voor langdurig gebruik

Duurzaamheid is een hoeksteen van onze producten. We erkennen dat docentenkrukken bestand moeten zijn tegen dagelijks intensief gebruik en langdurige ondersteuning moeten bieden. Onze krukken worden vervaardigd met hoogwaardige materialen en vakmanschap, waardoor ze de tand des tijds doorstaan. Dit betekent dat docenten investeren in zitoplossingen die niet alleen comfortabel zijn, maar ook langdurige betrouwbaarheid bieden.

Veelzijdigheid voor dynamisch onderwijs

Lesgeven is een dynamische activiteit die beweging en aanpassing vereist. Onze docentenkrukken zijn ontworpen met het oog op veelzijdigheid. Of docenten nu voor de klas bewegen, naar een bureau lopen of even gaan zitten om met een student te praten, onze krukken passen zich gemakkelijk aan. De veelzijdigheid van onze krukken zorgt ervoor dat docenten zich flexibel kunnen bewegen in hun onderwijsomgeving.

Stijlvol ontwerp voor een visueel aantrekkelijk klaslokaal

Naast comfort, duurzaamheid en veelzijdigheid, besteden we aandacht aan het esthetische aspect van onze docentenkrukken. Het eigentijdse en stijlvolle ontwerp voegt een visueel aantrekkelijk element toe aan het klaslokaal. Onze krukken zijn niet alleen functioneel, maar dragen ook bij aan de algehele uitstraling van de onderwijsomgeving.

Investeren in kwaliteit voor een optimale onderwijservaring

Onze docentenkrukken zijn een investering in kwaliteit. Door comfort, duurzaamheid, veelzijdigheid en stijl te combineren, bieden onze krukken een optimale zitoplossing voor docenten. Ontdek vandaag nog hoe de juiste kruk het verschil kan maken in jouw onderwijservaring.

Speciaal voor

Opties

De meeste krukken kun je zelf samenstellen. Zo kun je kiezen tussen wielen of glijders of kun je een rug of armlegger toevoegen.

Opties

Zithoogte

Zithoogte - slider
25cm50cm

Prijs

Prijs - slider
111505

Merken

Merken
Jan Wouter van Werkkrukken.nl

Kom je er niet uit of heb je hulp nodig?