✓ Kennis van ergonomie
✓ Persoonlijk advies
✓ Altijd gratis verzending
snelleverprogramma

Speciaal voor

Soort kruk

Type kruk

Opties

Opties
Meer

Zithoogte

Zithoogte - slider
25cm50cm

Prijs

Prijs - slider
230368

Merken

Merken
Meer

ESD

9463R-MG01

Bimos Cleanroom

Bimos Cleanroom
9461E-9801-3218

Bimos ESD

Bimos ESD
1604 esd

Circle ESD

Circle ESD

Bekijk hier onze collectie ESD-krukken, ontworpen om te voldoen aan de strikte eisen van de industrie. Of je nu werkt in een elektronische fabriek, een laboratorium of een omgeving waar elektrostatische ontlading een risico vormt, onze ESD-krukken bieden de ideale oplossing.

Veiligheid voorop:

In omgevingen waar elektrostatische ontlading een bedreiging kan vormen voor gevoelige apparatuur, is veiligheid van het grootste belang. Onze ESD-krukken zijn speciaal ontworpen om elektrostatische lading te voorkomen, waardoor jouw werkomgeving veilig blijft.

Ergonomisch comfort:

Industrieel werk vereist vaak langdurig zitten. Onze ESD-krukken combineren veiligheid met ergonomisch comfort, waardoor je langdurig kunt werken zonder concessies te doen aan gezondheid en welzijn.

Duurzaam en betrouwbaar:

Gemaakt van hoogwaardige materialen, zijn onze ESD-krukken ontworpen om de zwaarste industriële omstandigheden te weerstaan. Duurzaamheid en betrouwbaarheid zijn de kern van ons ontwerp, zodat jij je kunt concentreren op de taak die voor je ligt.

Aanpasbaar aan jouw werkomgeving:

Wij begrijpen dat elke industriële omgeving uniek is. Daarom bieden we een scala aan stijlen en ontwerpen, zodat je een ESD-kruk kunt kiezen die perfect aansluit bij jouw specifieke behoeften en de esthetiek van jouw werkruimte.

Verhoogde productiviteit:

Een comfortabele en veilige werkplek resulteert in verbeterde productiviteit. Investeer in ESD-krukken die niet alleen voldoen aan de hoogste industriële normen, maar ook bijdragen aan een efficiënte en comfortabele werkomgeving.

Vertrouw op onze ESD-krukken om te voldoen aan de unieke eisen van jouw industriële setting. Creëer een werkplek waar veiligheid, comfort en duurzaamheid hand in hand gaan, en til jouw industriële processen naar een hoger niveau.

Speciaal voor

Opties

De meeste krukken kun je zelf samenstellen. Zo kun je kiezen tussen wielen of glijders of kun je een rug of armlegger toevoegen.

Opties

Zithoogte

Zithoogte - slider
25cm50cm

Prijs

Prijs - slider
230368

Merken

Merken
Jan Wouter van Werkkrukken.nl

Kom je er niet uit of heb je hulp nodig?